Wie zijn wij

Voor Jolanda van Valkengoed zijn honden van kinds af aan haar grootste passie. Na het behalen van de benodigde instructeur diploma's, is ze verder gegaan met de opleiding tot hondengedragstherapeut. Ze heeft veel ervaring opgedaan tijdens de stage en het zelfstandig lesgeven. In mei 2005 heeft zij haar eigen hondenschool, Bearly's Puppy School, opgericht. Ze blijft zich ontwikkelen en in navolging van het dieren EHBO diploma heeft ze nu het basisdiploma dierenartsassistente behaald.

Ik "Maurice Eilander" ben vanaf mijn geboorte opgegroeid met honden en sinds ik Jolanda ken, heb ik nog heel veel over honden bijgeleerd. Vanaf het begin van de hondenschool ben ik druk geweest met de administratie en alle andere werkzaamheden die met de school te maken hebben. Sinds 2007 ben ik tevens parttime hondenuitlater. Mijn andere parttime baan was taxichauffeur (kinderen van het speciaal onderwijs naar hun school of huis brengen). Helaas was dit niet meer te combineren met de hondenuitlaatservice en ik ben sinds 2008 fulltime hondenuitlater.

Mijn ervaring met honden en als taxichauffeur, samen met Jolanda's ervaring als o.a. instructrice, maakt ons een speciaal duo, dat elkaar mooi aanvult.

Wilt u deze pagina delen met uw twitter vrienden klik dan op deze "tweet button"